Om oss

OM OSS OG VÅR REISE FRA 2015 OG FREM TIL I DAG:

Ann-Jeanette Brannvoll (Founder) kjøpte Byrknes terminalen på Alnabru i 2015 og har siden den gang jobbet med konsept for terminalen. I 2018 ble Oslo Seafood Center etablert og man så raskt behovet for å digitalisere terminaldriften i en bransje som bar preg av å mangle gode digitale løsninger. Så da fikk Sven Erik W Hansen (Tixe AS) i oppdrag å utvikle en intuitiv portal som skulle tjene både terminalen, kundene og sjåførene med booking, varslinger og total oversikt. Portalen ble døpt til SeaLog og ble en "game changer" for Oslo Seafood Center mtp effektivisering og kontroll. Å har løpende blitt videreutviklet til dags dato. (Be Sven Erik om demo ved interesse: 90761112 / se@tixe.solutions)

I 2021 hadde vi vokst så mye at vi så behov for å skaffe mer plass for fremtiden. Valget om ny beliggenhet for ny terminal var enkelt: The world Seafood Center på Gardermoen. Bygget stod ferdigstilt medio 2023 og det var en fryd og kunne flytte inn i en topp moderne terminal og kunne tilby våre flinke samarbeidspartnere to beliggenheter og digitalisering, for å være med å styrke deres effektivitet og konkurranse evne.

Det har vært en lærerik og spennende reise, hvor flinke kollegaer og nært samarbeid og tillit fra våre suverene samarbeidspartnere og kunder har ført oss dit vi er i dag.

På våre 2 terminaler tilbyr vi både kjøl og frys. Og vi utfører alle typer terminaltjenester for våre kunder, 24/7 etter avtale. 

-Omlast

-Lagring

-Plukk

-Plastring

-Merking med etiketter

Kontakt oss i dag for en prat om hvordan vi kan være med å bidra til å effektivisere din terminal drift.

Send oss en henvendelse